Geen verzendkosten vanaf €49,= ✓voorradig = direct geleverd                  

✓ Kies u model padelracket ? ***

Kies u model Padelracket ?

Voor meer controle Kies dan voor een ronde vorm racket

Voor meer  power Kies dan voor een diamant vorm racket

voor meer controle en power kies dan voor een druppel vorm racket

 

Rond : doordat het gewicht van dit type racket gelijkmatig rondom de pols wordt verdeeld, is het beter beheersbaar en stelt het je in staat om het te spelen zonder (te) veel energie te gebruiken.
De ronde vorm zorgt voor een grote en lage sweet spot en is het relatief eenvoudig om de bal ‘goed’ te raken. 

                                             

Diamant : deze rackets zijn voor de meer ervaren of gevorderde speler de sweet spot zich meer bovenin het racket zit geeft het racket je om sterk aan te vallen. Hierdoor is het wel voor beginnende spelers wel lastiger om de bal goed te raken.

 

Druppel : dit model racket is een “middenweg” tussen een racket met een ronde en diamant vorm, en is geschikt voor de “ervaren beginner” tot gevorderde speler. De sweet-spot bevind zich in het midden.

 

De verschillende type spelers;

Recreatieve spelers
Als recreatieve speler is het erg belangrijk om een racket te kiezen die je voldoende grip geeft. De grip zal je meer wendbaarheid geven en vooral als je net begint is dit cruciaal. Voor beginnende padel spelers adviseren wij een rond racket, met een grotere sweet spot.

Gevordere spelers
Wanneer je regelmatig padel beoefend dan wil je een racket met meer flexibiliteit. De druppelvormige rackets bieden veel power en zijn perfect voor aanvallende spelers. De flexibele vezels en het schuim geven je veel gevoel en zijn perfect voor de regelmatige speler.

De profesionele speler
profesionele padel spelers maken intensief gebruik van hun racket en bij deze rackets zit de sweet spot wat hoger zodat je de bal eenvoudiger hard kan raken. Dit type racket heeft een diamantvorm en is voorzien van stijve vezels en schuim.