Save 37%

Starvie Basalto Carbon Soft

List price: 299.00
189.00
You save: €110.00 (37%)
StarVie Basalto
Out of stock

Omschrijving

De Starvie Basalto Carbon Soft Padel Racket is een exclusief control racket, gemaakt met de beste materialen om de beste prestaties te leveren aan de meest veeleisende spelers, die op zoek zijn naar een meer gecontroleerde game vanaf elk punt op de baan.
Type speler
Het is perfect voor gemiddelde en gevorderde spelers , die op zoek zijn naar meer controle op de baan met maximaal comfort bij het slaan.

Functies en technologieën
Het  Starvie Basalto Carbon Soft Padel Racket heeft een  rond formaat  met  een optimaal raakpunt  in het midden van het blad, om meer zekerheid te bieden bij slagen, met een  ruw reliëf  dat een beter effect op de bal mogelijk maakt met grotere precisie en een gewicht dat varieert van de 350 tot 385 gram.
Het bevat  S2-technologie , die een grotere  weerstand biedt tegen hoge temperaturen  en schokken, in zijn basalt-samenstelling die het  blad resistenter en duurzamer maakt  in combinatie met Carbon, dat meer controle biedt zonder kracht te verliezen.

Ontwerp en kleuren
Dit racket is ontworpen in een rond formaat en heeft zwarte kleuren met grijze en blauwe details die een serieuzer en eleganter beeld projecteren  , ideaal voor spelers die er elegant en discreet uit willen zien.

Kortom, de StarVie Basalto Carbon Soft is een padelracket uit de Premium-lijn dat de beste controle biedt op het spel. 

Een schokbestendig racket in een hoge kwaliteit.