Akkeron Poseidon padel racket

List price: 479.00
229.00
You save: €250.00 (52%)
Akkeron poseidon
In stock

Omschrijving

De POSEIDON padel racket is vernieuwd met een spectaculair ontwerp in zwart en metallic blauwe tinten, het uitbreiden van de prestaties met de FaceTense Drill System dat maakt het racket . De enige padel racket op de markt met 5K (5 lagen koolstof per blad) Het is een product dat is uitgerust met de hoogste prestaties.. De glanzende afwerking geeft het extra kracht ten opzichte van de ruwe.

Het LEGACY-systeem, uniek in de wereld van padel, verbetert de productprestaties en -sterkte en duurzaamheid. GEMAAKT IN SPANJE

 

LEGACY MANUFACTURING SYSTEM. Nieuw systeem ontwikkeld door Akkeron, om de productprestaties te verhogen.

5K-TECHNOLOGIE. Hoogwaardige 5-laags koolstoffusie Het stelt ons in staat om de 5K samen te voegen en de hoogste prestaties te garanderen.

GOMA SOFT. Rubber dat trillingen absorbeert en epiondylitislaesies voorkomt

VERSTERKTE BUIZEN. Systeem van buizen versterkt in het racket om het te versterken tegen schokken en gewichten te verdelen op een unieke manier.

 

Gemaakt met structurele verstevigingen in het profiel om het bladframe te stabiliseren, waardoor het stijver wordt, waardoor het meer kracht en weerstand tegen zijdeopslagen heeft. Een speciale beschermer is ontwikkeld om gewicht te verminderen en sneller te maken, een nieuwe cirkelvormige boring en een nieuw hart dat de aerodynamica en turbulentie verbetert, waardoor de slag steviger, wendbaarder en lichter wordt.