Save 43%

Akkeron ARMAGEDDON padel racket

List price: 529.00
299.00
You save: €230.00 (43%)
Akkeron ARMAGEDDON
In stock

Omschrijving

De ARMAGEDDON padel racket is vernieuwd met een spectaculair ontwerp in zwarte en rode tinten, het uitbreiden van haar functies met de FaceTense Drill System waardoor de schop afscheid te nemen van de meer spanning van het vliegtuig. De enige padel racket op de markt met 5K (5 lagen koolstof per gezicht) Het is een product dat is uitgerust met de hoogste prestaties..

 

Het LEGACY-systeem, uniek in de wereld van padel, verbetert de productprestaties en -sterkte en duurzaamheid. GEMAAKT IN SPANJE

 

 

LEGACY MANUFACTURING SYSTEM. Nieuw systeem ontwikkeld door Akkeron, om de productprestaties te verhogen.

5K-TECHNOLOGIE. Hoogwaardige 5-laags koolstoffusie Het stelt ons in staat om de 5K samen te voegen en de hoogste prestaties te garanderen.

GOMA MID.

VERSTERKTE BUIZEN. Systeem van buizen versterkt in het racket om het te versterken tegen schokken en gewichten te verdelen op een unieke manier.

 

Gemaakt met structurele verstevigingen in het profiel om het bladframe te stabiliseren, waardoor het stijver wordt, waardoor het meer kracht en weerstand tegen zijdeopslagen heeft. Een speciale beschermer is ontwikkeld om gewicht te verminderen en sneller te maken, een nieuwe cirkelvormige boring en een nieuw hart dat de aerodynamica en turbulentie verbetert, waardoor de slag steviger, wendbaarder en lichter wordt.

 

In tegenstelling tot de Poseidon RC, deze padel racket heeft een ruwe afwerking die de effecten verhoogt, het verliezen van de laatste transp